За Контакти +359 876 279 065
a
  >  Доставка

Доставка

 – Доставка – цена и срок
Доставката от онлайн магазин DRESHKIONLINE.COM се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма “ СПИДИ “ в срок от  1-2 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване. Услугата включва опция “Преглед и Тест“. Цената на доставката е до всяка точка на България и зависи дали е до офис на куриера или до адрес. Ако сте избрали: До офис на Спиди – доставката е 3.50лв. от Понеделник до Събота  До адрес от Понеделник до Петък – доставката е 4.50 лв. За поръчки над 75.00 лв. – доставката е безплатна от Понеделник до Петък, до офис на Спиди.
 – За доставки които не са посочени по-горе, моля да се свържете с нас на тел. 0876279065 или на email: dreshkionline1@gmail.com
 – Поръчки, получени до 14:30 часа в работен ден (Понеделник-Петък) и до 11:00 часа в Събота, се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващия работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които СПИДИ не доставя всеки ден. Поръчки, получени след 14:30 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. Поръчки, получени след 11:00 часа в Събота, както и поръчки, получени в Неделя се обработват и изпращат в Понеделник. Куриерска фирма СПИДИ не извършва доставка в Неделя и по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден. *В период на промоции и намаления, dreshionline, си запазват правото да променят условията по доставката, като не се задължава да информира клиентите предварително за това.