За Контакти +359 876 279 065
  • No products in the cart.
a
  >    >  Uncategorized  >  Памучни кърпи/пелени в сини разцветки

Памучни кърпи/пелени в сини разцветки

15.00лв.

Много меки и удобни памучни кърпи/пелени, които могат да бъдат използвани за почти всичко – от храненето до спането!

11 налични

Брой
Номер RT004 Категория: Етикети: , ,

Описание

Памучни кърпи/пелени в сини разцветки – памучни и меки – кърпи/пелени в сини разцветки. За малки момченца. кърпите са в синя разветка и са на марката F&F.

Здрава и качествена изработка.

Памучни кърпи/пелени в сини разцветки са:

– В сини разцветки
– 100% памук
– на марката F&F
– многофункционални – от храненето до спането
– размер 74/74 см
– по три в комплект

А, защо не да опаковате подарък при нас с нашето ново предложение!?

Опаковай подарък за мен

Опаковай подарък за мен Розов/сив панталон за момиченца MINOTI

 

Опаковай подарък за мен

  • Спестявате време и притеснения по обикаляне за подарък и опаковка! А вече подаръка може да бъде изпратен директно до адрес с картичка и надпис с ваш текст!
  • Всяка кутия е специално опакована с много любов и внимание от нас, съобразена със закупения от вас продукт, цвета и възрастта на детенцето, за което ще е той!
  • Вие избирате какво да включва подаръка, примерно – Красиво яке на марката NEXT, а ние ще се погрижим за всичко останало!
  • Разстоянията и обстоятелствата вече няма да са причина да зарадвате някое Слънчице!
  • Моля свържете се с нас на dreshkionline1@gmail.com или на един от следните номера: 0877771965 или 0876279065 ако имате въпроси към нас

В „Опаковай подарък за мен“ използваме само Еко материали, защото това е нашата философия на живот! Възможно е и персонализиране на всеки подарък, за целта молим да се свържите с нас на dreshkionline1@gmail.com или на някой от телефоните ни за връзка: 0876279065 и 0877771965

Разгледайте и нашите готови предложения от серията ни „Кутия за Щастие“, в които има включена дрешка, ръчно изработена диадема или аксесоар шапка за по-големите, био козметика за бебчетата, ваучер за последваща поръчка! тук тук или тук! 

Ако имате желание да виждате повече новини и предложения от нас, нашите нови проекти и статии може да станете фенове на нашата Facebook страница и да следите с какво ново ще ви зарадваме следващия път!

Направете закупуването на подарък един лесен и приятен момент, в който няма да има нужда от дълги обиколки и притеснения! Спестете време и пари с „Опаковай подарък с мен“! Бъдете различни и уникални!