За Контакти +359 876 279 065
a
  >  Бебете   >  Нека да се запознаем!!!

Нека да се запознаем!!!

Здравейте, мили хора!

Добре дошли в нашия онлайн магазин за бебешки и детски дрешки.

Ние сме две сестри- Марияна и Невена Господинови. През последните 10 години живяхме със семействата си извън България. За нас този период беше време за осъзнаване  и промяна по отношение на три важни въпроса

  • как искаме да построим живота си?
  • какво искаме да научим децата си?
  • как можем да споделим всичко това с възможно най-много хора?

През тези години и най-вече след като в нашия живот се появиха прекрасните ни дечица разбрахме, че мястото ни е обратно в нашата прекрасна родина. Осъзнахме, че най-доброто, което можем да дадем като родители всъщност е ЛЮБОВТА към корените и земята ни, която винаги ни е теглила обратно към вкъщи. Разбрахме, че щастието е въпрос на усещане и най-вече възпитание. То е най-пълно, когато е съчетано с културата и традициите ни, любовта към близките ни и споделеността на хубавото в нашия живот!

Идеята за онлайн магазина премина през много промени и моменти на колебания.

Все пак решихме да реализираме тази наша мечта да създадем онлайн кътче, в което можете не само да напазарувате необходимото за вашите бебчета и дечица облекло, но и да бъде място за нови идеи или взаимопомощ, защото вярваме, че животът помага на смелите и последователните.

С всекидневната си работа и отношение към най-малките детайли Ви гарантираме качество и надеждност по време на целия цикъл на обслужване. С времето ще променяме себе си към по-добро, разчитайки и на Вашата обратна връзка, която има ключова роля, когато искаш да се развиваш успешно и ефективно в дадена област.

В онлайн магазина ще откриете разнообразие от висококачествени артикули на известни европейски марки. Постарали сме се да подберем изделия от естествени материи, които да гарантират комфорта и здравето на Вашите най-любими същества.

Освен това нашият сайт е и кътчето, от където можете да:

  • подберете различни идеи за подходящо съчетаване на дрешки и цветове;
  • научите за предстоящи празници и събития, на които да прекарате свободното си време с децата;
  • прочетете полезна и интересна информация, свързана със здравето, развитието на децата и други полезни съвети.

Предварително Ви благодарим за доверието и подкрепата!

но и полезно!

Първо, да ви се представим: ние сме две сестри Марияна и Невена Господинови и през последните 10 години живяхме с нашите семейства извън България! Това за нас беше един период за промяна, за осъзнаване на това как искаме да построим живота си, на какво искаме да научим децата си и съответно как можем да споделим всичко това с възможно най-много хора! През тези години и най-вече след като в нашият живот се появиха нашите прекрасни деца, всъщност разбрахме, че мястото ни е обратно в нашата прекрасна България! Разбрахме, че най-доброто, което можем да дадем като родители е всъщност любовта към корените ни и земята ни, която винаги ни тегли обратно вкъщи! Разбрахме, че щастието е въпрос на усещане и най-вече възпитание, и то е най-пълно, когато е съчетано с културата и традициите ни, любовта към близките ни и споделеността на хубавото и лошото в нашия живот!

Идеята за онлайн магазина мина през много промени и моменти на колебания! Все пак решихме да осъществим това, което се зароди в нас и което ще е не просто сайт, в който да напазарите нещо необходимо за вашите дечица, но и място за идеи, дори взаимопомощ., защото вярваме, че живота помага на смелите и последователните. Имаме желание да предложим нещо ново на пазара, с отношение, с всекидневна работа върху нас самите, за да ви гарантираме качество, надеждност и спокойствието да ни се доверите! С времето ще променяме себе си към по-добро, с ваша помощ и обратна връзка, която е ключова ако желаеш да си професионалист в това, с което се занимаваш.

В сайта ни ще откриете разнообразие на артикули и марки, като сме се постарали да подберем най-вече качествени изделия от естествени материи, които ще гарантират комфорта и здравето на вашите най-любими същества!

Благодарим Ви предварително за доверието и подкрепата!

Потърсете ни и във фейсбук – Dreshki online/ Дрешки Онлайн , там ще откриете първи нашите изненади и промоции. Кутии пълни с Щастие + специсланото ни предложение – опаковка по ваш избор.

Примерно: „Кутия за Щастие“ Подарък за Бебка

Комплект от боди и шапчица от 100% висококачествен памук. Комплект внос от Англия.

Прекрасен лигавник – бандана от 100% памук

Ръчно изработени ушички – подходящи за всеки празник или за забавни игри за всеки ден

Луксозна, натурална био козметика за бебета – Burt’s Bee лосион за тяло

Ваучер за отстъпка при пазарене от нашия онлайн магазин www.dreshkionline.com

Луксозна ЕКО кутия с опаковъчни материали, допълващи уникалния вид на подаръка