За Контакти +359 876 279 065
a
  >  На море с деца   >  На море с деца

На море с деца

⛱ Приготвяне на багажа за плажа ⛱

🌞🌞🌞Какво ни трябва?🌞🌞🌞

На море с деца!!! Почивката на морето, вероятно е любимият Ви вид почивка. Пясък, вълни и слънце! Няма нищо по-добро от това. Плажната ваканция може да бъде много релаксираща. Но подготовката на багажа за почивката е достатъчна, за да започнете да се притеснявате, какво точно Ви трябва, какво Ви е необходимо. Не се притеснявайте. Тук са събрани всички тайни какво да сложите в багажа си за морето. „Списък за плажа“

Няма да включим основни неща за пътуването (това ще го направим във следваща тема), а само такива, които са специфични за ваканцията на морето и без които доброто изкарване там е немислимо!

  1. Най-важното – Играчки за плажа- На море с деца знаеш, че трябва да вземеш играчки, за да могат децата да играят. Няма нищо по-забавно от това да построиш пясъчен замък с лопатка и кофичка. Но освен това може да вземете и всякакви други играчки, с които вашите деца обичат да играят в ежедневието си

2. Одеало за плажа, за да можете да местите навсякъде своята игрална площадка.

3.Мрежеста торба, като тези за пране в тях – изключително удобна за събиране на играчките. Можете лесно да транспортирате играчките, очилата и обувките в тази чанта, без да се притеснявате да върнете чантите обратно в стаята, пълни с пясък.

4. Мерки за безопасност- Ако сте на море с деца под 12г., спасителните жилетки и пояс, ще Ви трябват. Морето е опасно, дори в спокоен ден. Дори и детето Ви е да е добър плувец е добре да се подсигурите

5. Хвърчило или фризби – Никога няма да съжалявате за този избор на занимания

6. Zipper торбички- ще имате нужда от тях във всички размери. Чудесни за съхранение на електроника, транспортиране на мокри бански костюми и съхранение на сандвичите.

7. Царевично нишесте – реших, че трябва да Ви уведомя, че царевичното нишесте е много ефективно при премахването на пясък от ръцете, краката, косата и каквото и да е нещо друго. След като видите ползите, никога няма да отидете на плажа без него.

8. Предпазването от слънцето – купете нужните кремове още преди да тръгнете! Не чакайте за последния момент

На море с деца

9. Шапки
Шапките са изключително важни за бебетата и малките деца, които са по-податливи на слънчеви изгаряния. А за нас по-порасналите те могат да играят ролята и на много стилен аксесоар

10. Хладилна чанта – Студените напитки са безценни в горещите дни.

11. Бутилки с вода- дехидратацията се случва бързо, за това се постарайте да пиете възможно най-често вода, когато сте на плажа

12. Очила за под вода – не забравяйте очилата! Децата Ви ще са щастливи! Половината от забавлението на плуването в морето е опознаването на морската природа. Очилата са добър избор, но ако предпочитате може да вземете и шнорхел

13. Бански костюм- всъщност не се нуждаете от мен да Ви казвам до си вземете бански костюм, но за всеки случай, не забравяйте своя бански

14. Джапанки- не правете грешката да вземете маратонки или модерни сандали на плажа-много вероятно е да ги съсипете. Купете си обикновени джапанки. Те са само за плажа, все пак!

15. Слънчеви очила- никога не забравяйте защитата на очите!

16. Плажен чадър – въпреки моите усилия, често детето ми не обича да носи шапка. Така чадърът е нещо, без което не можем на плажа.

На море с деца

17. Изборът на дрехи – след като свърши веселбата на плажа, децата Ви са мокри, или са в пясък и най-вероятно са много изморени. Така че когато дойде този момент, уверете се, че имате дрехи за подмяна. Нещо удобно и приятно за носене.

Важно е да подберете удобни дрехи за децата си. След уморителния и дълъг ден, те имат нужда да се чувстват комфортно. В летните жеги изкуствените материи са лош избор, доверете се на памучните, естествени и леки материи, които не дразнят нежната детска кожа.
За момиченца са подходящи гащеризони и комплекти, защото не е нужно да комбинирате горна и долна част на облеклото. Разбира се лесно може да добавите, тениска с къси ръкави, панталони, потници и поли.
За момчетата най-практичен вариант е да заложите на потници и тениски, съчетани с къси панталони. Много важно е да изберете удобни дрешки.

Тук считаме, че ще намерите всичко необходимо, за да се чувствате вие и децата ви невероятно на вашата почивка! А, в момента всичко има 20% намаление – 👉https://cutt.ly/1uPQ6v3

И накрая не забравяйте да проверите какво ще е времето!!! Обикновено температурата е висока, но понякога има и дъждовни дни, които могат да развалят вашия ден на плажа!!! За това бъдете готови и с пролетно-лятно якенце.

Ето и някои от нашите летни предложения.
В нашия онлайн аутлет можете да намерите още много интересни предложения за вашите дечица.
🎉🎉🎉www.dreshkionline.com 🎉🎉🎉

Открийте ни във фейсбук на Dreshki online/ Дрешки Онлайн или като кликнете ТУК – https://www.facebook.com/dreshkionline/posts/3996328887075456?__tn__=K-R . Четете блогът ни или НИ последвайте в най-голямата социална мрежа. Така винаги ще можете да откривате нашите промоции и игри първи.

Post a Comment