За Контакти +359 876 279 065
a
  >  Важността на семейната ваканция!   >  Важността на семейната ваканция!
Важността на семейната ваканция!

Важността на семейната ваканция!

Преди да започнем, имаме един въпрос към вас: Какви спомени имате от детството си? От ваканциите Ви със семейството си? Беше ли страхотно да хапвате сладолед със семейството? Изживяването да събираш цял ден миди и рапани на плажа? Не е ли прекрасно да имаш толкова красиви спомени, които да помниш цял живот и които да споделяш с децата си? Не беше ли страхотно да играете по-цял ден навън?

Според експерти всички спомени, формирани по време на семейните ваканции и почивки, взети в детството, се оценяват от децата и остават в спомените дори и в зряла възраст. Най-важната забележка е, че паметта играе жизненоважна роля за социалното, емоционалното и когнитивното функциониране при децата.

Честият проблем, който се превръща в грешка е, че животът на моменти е толкова забързан и напрегнат, че може да забравим да дадем на децата си преживявания и страхотни моменти от реалния живот, които могат да получат от пътуването по света, пътуване до морето. Също така, не забравяйте, че пътуването с децата Ви може да бъде много полезно за развитието на мозъка им.

Разбира се, пътуването с деца не винаги е лесно, но има много вълнуваши моменти при всяко пътуване. Като родители способността да виждате света през любопитните им очи ще Ви даде някои от най-полезните моменти, които някога сте имали.Семейната ваканция е един от най-важните моменти, които Вие (и вашите деца) искате да запомните и правенето на снимки е чудесен начин да запазите тези ценни моменти. Променете начина, по който помните почивката си с красиви, откровено заснети фотографии и видеиклипове.

Повечето от спомените, които имаме от детството си, идват от фотографии, които са ни накарали да се насладим през нашата младост и зряла възраст, които, макар и възприети като важни по това време, са склонни да се размиват. „Животът не е това, което човек е живял, а това, което човек помни и как човек го помни, за да го преразкаже“Габриел Гарсия Маркес

Бъдете спонтанни и не забравяйте да се забавлявате заедно с децата си. А ние от www.dreshkionline.com Ще се погрижим за комфорта на Вашите дечица. Меки, удобни и комфортни дрешки подходящи за вашата семейна ваканция. Дрешки за плажа, за разходките, за незабравимите игри. Бъдете уникални с нашите дрехи.Създайте незабравими спомени на децата си с нашите страхотни, маркови дрехи на световно известни марки. Бъдете модерни и стилни с нас.

Аутлет за детски и бебешки дрехи – https://cutt.ly/aoKskwyНамалени детски и бебешки дрехи – https://cutt.ly/loKfW9xУникални „Кутии за ЩАСТИЕ“ – подаръци изненади за всеки – https://cutt.ly/6oKkx6l

Dreshki online/ Дрешки Онлайн – ПОТЪРСЕТЕ НИ ТУК

Post a Comment