За Контакти +359 876 279 065
a
  >  Как да премахнем петна от детските дрехи   >  Как да премахнем петна от детските дрехи

Как да премахнем петна от детските дрехи

Лятото е време за ИГРИ и ВЕСЕЛИЕ, няма нищо по – прекрасно от безгрижните игри за децата, могат да играят, с каквото им попадне – камъни, кал, пръчки и какво ли още не, понякога това е малко изнервящо. И започвате да се чудите, как ще се справите, как ще измиете и почистите тези петна от децата си.

На всеки се е случвало да изпада в ситуация като тази: – Ами сега! Детето Ви разля плодов СОК върху хубавата си риза.

Няма нужда да се притеснявате от упоритите петна, Нека децата играят спокойно, а Вие се чуствайте спокойни, че ще се справите с всичко, та дори и с петна като сок, трева, маркери и пастели, шоколад, лепило и др. Предлагаме Ви едно кратко ръководство как да се справите с петната.

Трева – След тежка футболна тренировка – петната от трева със сигурност ще оставят своя отпечатък. За бързи резултати втрийте течен препарат за пране в петното и го оставете да престои пет минути. След това измийте с горещата вода и белина (ако на етикета е описано че можете да използвате белина)

Стикери – ЛепенкиСтикерите са забавни, но не и когато са залепени из цялата къща. Ако вашият малчуган се е заел да украсява прозорците Ви, започнете, като покриете стикера с леко масло – като бебешко или олио – и го оставете за една нощ. На следващата сутрин повдигнете единия ъгъл и бавно издърпайте. Ако нямате масло, опитайте да накиснете стикера с гореща, влажна гъба.

Сок – Когато играете навън през летните дни, облеклото на детето Ви – ИЗСЛЕДОВАТЕЛ, може да се окаже покрито с тази лепкава субстанция. Цветни петна могат да останат завинаги. – След предварителна подготовка с препарат за предварително измиване на петна, изперете с топлата вода. Ако и след това има остатъци от петното повторете процедурата отново.

и може да използвате белина (ако на етикета е описано че можете да използвате белина)- След накисване на тъканта в студена вода за 30 минути с гъба поставете бял оцет върху останалото петно. Оставете го да седи поне 30 минути, след което изперете дрехата както обикновено.

Пастели – Ако вашето дете получи цветно петно върху дрехите си, поставете петното между листове хартия и след това натиснете с топла ютия, разменяйки хартията често. Предварително подгответе тъканта, изтрийте маркировката и оставете да изсъхне. Ако остане някакъв цвят след първо измиване, измийте дрешката отново, но този път с белина. За да премахнете пастел от стената, опитайте да използвате разтворител за стъкло и леко потъркайте. Друг метод за премахване на пастели е чрез нагряване със сешоар и леко попиване с кърпа или лист хартия. Опитайте при нас помогна!!!!

😊

Шоколад – Шоколадът е голямо лакомство, за всички деца, но може да бъде и кошмара на мама. Използвайте лъжица, за да премахнете излишния шоколад, а след това масажирайте течен препарат за пране в петното с пръсти. След като го оставите да седи в продължение на пет минути, измийте с мокър парцал – с веро или просто вода.

Кал – Докато децата обичат да скачат в локвите в дъждовен ден, калта може да остави след себе си непривлекателни петна по дрехите. За лесно почистване изчакайте калта да изсъхне и почистете колкото можете повече. След това просто предварително се подгответе с препарат за предварително измиване на петна и пране.

Лепило на водна основа – Ако вашето дете обожава да твори – да лепи и майстори различни прекрасни картини, оставете го да си играе! След като изстържете излишното лепило, предварително обработете тъканта със средство за отстраняване на петна преди пране и измийте с гореща вода.

Маркери – Когато детето Ви оцвети своя шедьовър , по дрешката му най-вероятно ще откриете всички цветове. След като поставите петното с лицето надолу върху чиста кухненска хартия, натрийте алкохол около маркировката и след това нанесете директно върху петното. Продължете да втривате в мястото алкохол, за да прехвърлите колкото е възможно повече мастило, като често сменяте хартиените кърпи отдолу. След това изплакнете обилно и изперете.

Мастило – Всеки малък творец иска да ръсува, та дори и с химикал. За да премахнете мастилото от дрешката, сложете петото на дрехата надолу върху кърпа и леко намажете с препарат за пране не търкайте петното с алкохол. След изплакване и нанасяне на средство за отстраняване на петна преди пране, изперете дрехата както обикновено.

Кетчуп – Ако тази е от любимата добавка към пицата на вашето детенце и случайно попадне върху ризата или блузката, започнете с внимателно изстъргване на излишъка. От вътрешната страна на дрехата измийте петното със студена вода. След това нанесете течен перилен препарат върху предната част на петното, а тампонът – потупване с чиста четка за зъби – за да разградите петното. След изплакване, намажете петното с бял оцет и изплакнете отново. Повторете процедурата и намажете с бял оцет, докато се отстрани възможно най-голяма част от петното. След това изперете както обикновено.

Децата играят, бягат скачат и естествено се цапат, Ние от Bee Buzz – /www.dreshkionline.com/ знаем, че децата трябва да са щастливи и добре облечени. Затова трябва и да знаем как да се преборим с ПЕТНАТА, останали като следа от веселите и щури игри. А дори и да не успеете да премахнете някое петно,при нас можете да намерите безброй много и най-различни детски дрешки на известни световни марки. Гащеризони, Якенца, Рокли, Поли, Панталонки – в нашия аутлет з маркови дрехи ще намерите за всеки по нещо!Подаръци(Кутии за Щастие) и уникални опаковки! За Момиченца и За Момченца!

Бъдете спонтанни и не забравяйте да се забавлявате заедно с децата си. А ние от www.dreshkionline.com Ще се погрижим за комфорта на Вашите дечица. Мекиудобни и комфортни дрешки подходящи за вашата семейна ваканция.Дрешки за плажа, за разходките, за незабравимите игри. Бъдете уникални с нашите дрехи.Създайте незабравими спомени на децата си с нашите страхотни, маркови дрехи на световно известни марки. Бъдете модерни и стилни с нас.

Dreshki online/ Дрешки Онлайн – ПОТЪРСЕТЕ НИ във Facebook – ТУК

https://www.facebook.com/2787263491315341/posts/4165661073475569/

Post a Comment