За Контакти +359 876 279 065
a
  >  5 Съвета за работещи майки   >  5 Съвета за работещи майки

5 Съвета за работещи майки

Отглеждането на дете може да бъде трудно само по себе си. Връщането на работа е много стресиращо и притеснително за всяка майка, която оставя детето си за първи път – на ясла, училище или детска градина. Жонглирането между работата и семейния живот със сигурност не е невъзможно, но е много натоварващо. Всъщност може и да не е толкова тежък и стресиращ момент стига да знаеш как, все пак винаги е по-лесно, когато знаеш как!

Ето и няколко различни съвети за постигане на добър баланс между работа и семейство; Съвети които могат да Ви помогнат да се насладите истински и да постигнете оптималното в това да сте добра както в личния така и в професиолания живот – важно е да знаем за нас като майки, че правим всичко най-добро за децата ни.

– Уверете се, че сте добре организирани – това е едно от най- важните неща, добрата организация!

Като работеща майка, последното нещо, което искате е да осъзнаете, че детето ви спешно се нуждае от нещо за учечилище, за което не можете да се сдобиете в кратки срокове. Тук добрата организация може да се окаже изключително важна. Не забравяйте например да приготвите чантите и дрехите на децата си предната вечер, а не сутринта. Направете си план за следващия ден – каква закуска ще яде детето, кои обувки ще обуе (ако са мокри и изцапани)

.- Не може да направите всичко сами!

Не се осланяйте на мантрата, че „жените могат всичко“. В действителност се натоварите и стресирате излишно, докато се опитвате да направите всичко сами. Вместо това трябва да се осланяте и на мъжа до себе си той също може, да Ви помогне с голяма част от отговорностите покрай дететто. Дори и по-големите Ви деца могат да ви помогнат с малки и прости на вид задачи, но за вас винаги ще са от голяма полза – миенето на чинии(зареждането на миалната машина), чистенето на праха и дори почистването с пахосмукачка.

– Не забравяйте,че имате нужда от почивка

Ти не си Супер жена (или може би трябва да кажем Чудесна жена, тъй като филмът за Батман срещу Супермен я направи актуална …), така че опитайте да не бъдете прекалено твърди към себе си. Важното е, че просто правите всичко възможно. Така че, не се страхувайте да откаднете време само за вас. Ако искате да наваксате в любимото си телевизионно шоу, филм, книга, да се видите с приятели или да се отпуснете в сауна? Отделете си време.

– Отделете време да се забавлявате с децата си

Това, че сте заета работеща мама, означава, че за съжаление Вие и децата Ви може да прекарате много време на отделни места – Вие на работа, а те в училище, градина или ясла. Поради тази причина е добре да намерите специално време да се насладите на компанията на децата Ви – независимо дали това е в басейна, парка или някъде другаде. Няма по-безценно от това прекараното време с децата или със семейството.

– Не пренебрегвайте работата

Не бива да се чувствате зле, когато прекарвате много време в работа. Всъщност това може да обогати изключително много живота Ви по-много начини, освен да печелите пари, които плащат сметките у дома. Всеки човек има нужда от социален живот, от контакти с хора със сходни интереси.

Надяваме се да сме Ви били полезни с 5 – те съвета за работещите майки. Всеки има нужда от подкрепа или от съвет. Ние от BeeBuzz се www.dreshkionline.com се стремим да помогнем и улесним живота на нашите клиенти – работещи майки и татковци. При нас винаги можете да намерите богато разнообразие от различни видове дрешки – бодита, ританки, якенца, рокли, панталони и поли. Така Вашите дечица и Вие ще сте готови за поставените изпитания.

Лесна поръчка / https://cutt.ly/Cd1U9Nl

Бърза доставка / Свежа опаковка – https://rb.gy/3wpism

Интересни подаръци – https://rb.gy/xaxd22

При нас може да откриете всичко!!!! Освен в нашия онлайн магазин може да ни намерите и във фейсбук – Dreshki online/ Дрешки Онлайн – винаги нови и свежи идеи!

https://www.facebook.com/2787263491315341/posts/4236281539746855/

Post a Comment