За Контакти +359 876 279 065
a
  >  Бебето има газове. 5 естествени начина за лечение на бебешките газове   >  Бебето има газове. 5 естествени начина за лечение на бебешките газове

Бебето има газове. 5 естествени начина за лечение на бебешките газове

Детски газ. Всичко за тези две думи звучи толкова незначително.Но всъщност вашето детеизпитва дискомфорт- то плаче, не спи, неспокойно е. Усеща се като нещо много по-лошо!

Факт е, че повечето новородени, особено на възраст от 1 до 4 месеца, страдат от газове.Незрелите им черва все още се развиват, което затруднява храносмилането. Няма значениедали вашето малко е хранено с кърма или шише – детските газове не винаги могат да сепоявят.

Ако бебето Ви страда от газове, на първо място, съжаляваме, че ще трябва да минете Вие ивашето бебче през всичко това. И ние сме го изпитали и не е забавно. Неспирната болка иплача на бебето те кара да искаш да му помогнеш всячески с каквото можеш. Тук ще випредложим няколко изпитани метода как може да облекчите дискомфорта на вашия маник.Ще се радваме ако поне един от тези начини за справяне с коликите помогне на вашето бебче.

👶

1. Бебешки масаж.Има милион и един YouTube уроци за това как да облекчите детските газове чрезмасаж. И с основателна причина – наистина помага! Когато дъщеря ми беше мъничка иимаше газове, аз я сложих на нейния повивалник и и направих масажната техника „ILove U“. Не мога да кажа, че беше чудо и попречи на всякакви газове, но в моментаопределено изглеждаше да е облекчена и се чувстваше добре.2. Gripe WATERВ обичайните лекарства за колики/ газове има оцветители и консерванти, а някои майки използват естетсвенипродукти. От друга страна, Gripe WATER – Успокояваща Вода при Колики и Растеж на Зъбки на Бебетае комбинация от билки и други естествени съставки. Въпреки че не е доказаномедицински да облекчава газовете, някои родители се кълнат в него.

3. Обмислете вашата техника на хранене.Ако кърмите, може да искате да поговорите с консултант по кърмене, за да се уверите,че устата на бебето правилно се прилепва и че всяко хранене не е нито прекаленобързо, нито твърде бавно. Ако се храните от бутилка, опитайте да използвате бутилка с“газ“, като Natural Flow на д-р Браун. Също така бебето ви винаги трябва да енаклонено, когато се храни, с уста над корема. И още нещо – хубаво е, докатохраните бебето, главата му да е разположена на по-високо ниво от стомаха.Трябва да се има предвид и още нещо – определени типове храни, предимнотрудносмилаемите, също могат да бъдат причина за отделянето на повечегазове. Така че, ако бебето има подобни затруднения, те могат да се дължат нанеговата диета или тази на майка му. В тези случаи те трябва да се коригират.

4. Карам карам колелоЧудесна и забавна игра, но в този случай помага! Има смисъл. Поставете бебето си нагръбче и внимателно помпайте краката му напред-назад. Движението за педали можеда помогне за облекчаване на джобовете от въздух в неговото мъничко коремче

👶

5. Време за стоене по стомахАко бебето ви е достатъчно голямо за да го поставяте по коремче то това е чудесно.Редовното стоене по корем, не само след хранене, може да помогне на бебетатада преминат газовете по-бързо.

😊

Здраво бебче щастливи родители.

😊

При нас може да намерите още подобни теми на блог страницата ни в www.dreshkionline.comили в нашата фейсбук страница Dreshki online/ Дрешки Онлайн@dreshkionline Бебешки стоки/Детски стоки

При нас ще намерите още – разнообразие от дрешки на популярни/ известни марки! Марки като Next, Minotti, Mayoral, George, Zara и още много други. Боди, ромпъри, лигавници, дънки, панталони, ризи, рокли, якета. За момченца или момиченца!

https://www.facebook.com/2787263491315341/posts/4250873091621033/?sfnsn=mo

Post a Comment