За Контакти +359 876 279 065
a
  >  Бебе   >  9 Сладки начини да кажете на партньора си, че сте бременна   >  9 Сладки начини да кажете на партньора си, че сте бременна

9 Сладки начини да кажете на партньора си, че сте бременна

Големите новини заслужават големи съобщения. Ето някои от очарователните начини как да съобщите на половинката си!

Да разберете, че сте бременна, е едно от най-големите вълнения, които някога ще изпитате, и затова споделяте новините с партньора си. Вика – „бременна съм!“ винаги работи чудесно, разбира се, но някои двойки предпочитат да се забавляват малко повече и да го направят още по-вълнуващо. В края на краищата, какъв по-добър начин да започнете нова глава от съвместния си живот, отколкото да разкриете беременността си по изключително сладък начин? Каквото и да решите да направите, едно е сигурно: Реакцията е нещо, което винаги ще помните.

😊


1. „Поздравления“. Един от най-сладките начини да съобщите вашата специална новина е да направите резервации за вечеря в ресторант и да помолите служители да напишат „Поздравления“ на десертната чиния на партньора Ви. Ако сте се опитвали да забременеете, той може да разбере причината зад съобщението бързо, но ако това бебе е щастлива изненада, можете да играете му подскажете, докато той правилно се досети.

2. Конспирация с децата. Направете тениска за обявяване на бременността, като декорирате тениската, като използвате маркери за тъкани и бои, на което пише „Big Brother“ отпред. Облечете го в него и го помолете да намери баща си (или изчакайте, докато баща му се прибере). Слушайте от другата стая, докато партньорът Ви обработва съобщението и бъдете готови за огромна прегръдка, когато открие къде се криете.

😊

3. Пухкавият пратеник. Можете да проявите креативност с малко помощ от пухкавите членове на вашето домакинство. Присъединете се към помощта на вашето куче, като поставите надпис на яката с надпис „ти ще си татко“.ОЩЕ творчески начини да обявите бременността на вашия съпруг или партньор.

4. Развиване на пакета. Бъдете креативни с обявяването на бременността си, като поздравите партньора си на масата за закуска с декоративна панделка, завързана около талията Ви, и прикрепен към нея етикет за подарък. Помолете го да развие подаръка и да вземе етикета, където ще види думите „Бременна съм.“

5. Общувайте с тарталети. Изпечете няколко тарталета и напишете „Бременна съм“ отгоре в черешка. Небрежно ги поставете пред себе си и просто наблюдавайте реакцията му.

6. Говорене на корем. Напишете го на корема си с маркер. Можете да поддържате известието просто с „бременна съм“ или можете да приложите малко хумор с „10% зареждане“ или всякакви други надписи, свързани с бебето.Забавни начини да кажете на своя съпруг или партньор, че сте бременна.

7. Един щур и незабравим момент. Извикайте цялото семейство на обяд или пикник и ги помолете да се съберат за семейна снимка. Когато всички са готови да кажат „сирене“, кажете „бременна съм“, точно като правите снимката. По този начин реакцията на всички ще бъде заснета на камерата

8. Печено кексче За творчески начин да кажете на партньора си, че сте бременна, буквално поставете кекс във фурната + надпис “Бременна СЪМ“. Когато партньорът Ви се прибере у дома, кажете му, че във фурната има нещо сладко и го изчакайте да разбере.

9. Кажете го с шега. Няма причина защо не можете да използвате малко хумор, за да изненадате съпруга или партньора си с бременността си. Направете смешна картичка за разкриване на бременността, която можете да оставите на място на изненадата или да я дадете директно на партньора си. Може да измислите симпатична рисунка на вашето бъдещо семейство. Примерно – сякаш дете я е нарисувало, или си направете купон за шега, който казва нещо от рода на: „Безплатни класове за смяна на памперс, които могат да се използват за 8 месеца“. След като сте казали на партньора си, защо да не направите няколко забавни картички за обявяване на бременността на семейството и приятелите.

При нас можете да намерите бебешки дрешки и подаръци за вашето най-безценно създание. Меки, нежни и удобни дрешки на известни марки, като Zara. Mayoral, Minoti, Bubbolino и др.Ние от BeeBuzz и www.dreshkionline.com се стремим да помогнем и улесним живота на нашите клиенти – работещи майки и татковци. При нас винаги можете да намерите богато разнообразие от различни видове дрешки – бодита, ританки, якенца, рокли, панталони и поли. Така Вашите дечица и Вие ще сте готови за поставените изпитания.

При нас може да откриете всичко!!!! Освен в нашия онлайн магазин може да ни намерите и във фейсбук – Dreshki online/ Дрешки Онлайн – винаги нови и свежи идеи!

https://www.facebook.com/2787263491315341/posts/4360124277362580/

Comments

  • erotik
    януари 12, 2021

    Wow! Finally I got a web site from where I can actually get useful facts regarding my study and knowledge. Dulcia Man Susan

    Reply

Post a Comment